NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ora de vară nu se resimte la Paşcani! Străzi iluminate mult prea devreme

Trecerea la ora de vară nu se simte la Paşcani, sau cel puţin asta este concluzia care reiese dacă avem în vedere programul de iluminat. La orele 17.00, neoanele sunt aprinse, deşi de acum se întunecă în jurul orelor  20.00. În schimb, dimineaţa devreme, când oamenii încep să plece spre serviciu, pe străzi este complet beznă. 

 

Programul iluminatului public din Paşcani continuă să funcţioneze într-un mod atipic, nepotrivit pentru această perioadă a anului. Nu de puţine ori, mai mulţi păşcăneni au sesizat această situaţie, nemulţumiţi fiind de modul în care este gestionat iluminatul stradal în municipiu.

  

Conform programului făcut public de către reprezentanţii Primăriei, în intervalul 21-31 martie, luminile ar trebui să fie aprinse la orele 19.00, şi stinse la 05.30. În realitate, însă, nu se întâmplă la fel.

Despre această situaţie, administraţia locală a mai fost întrebată şi în luna ianuarie a acestui an, când ni s-a spus că au au întocmit un program de iluminat pe care l-au transmis celor de la E-on Energie, a căror datorie este să-l pună în aplicare. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Artistul Aurel Moldoveanu contestat de consilieri pentru că face playback: „Îşi merită banii acest concert? Sunt atâția tineri talentați în oraș”

Teona Gherasim

Primarul către o pensionară ce a solicitat să poată plăti apa ca să nu moară cu datorii: „De datorii nu ne exonerează nimeni!” Firma sa a fost exonerată de justiție de la plata a 27 de miliarde de lei vechi!

Răzvan Grecu

Se anunță din nou furtuni. Un ciclon se îndreaptă spre România

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site