NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pietonii s-au deplasat cu greu pe străzile din Pașcani din cauza poleiului (FOTO)

La primele ore ale dimineții pe aleile pietonale din municipiul Pașcani se circula extrem de greu. Copii și părinții acestora, tineri sau bătrâni cu toții mai mult patinau decât pășeau în drumul lor.Cei care ar fi trebuit să intervină cu material antiderapant au făcut-o cu întârziere. Situația a revenit la normal abia pe la orele 10.30.

Conform celor precizate de personalul medical din cadrul Compartimentului Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal nu au fost cazuri de persoane care să ajungă în unitatea medicală cu fracturi.

Situația o putem întâlni și în următoarele dimineți pe străzile din municipiu. Totul se datorează fenomenului de îngheț-dezgheț, apărut ca urmare a creșterii temperaturilor din această perioadă.

 În perioada următoare în Moldova, vremea se va încălzi treptat, iar valorile termice nocturne vor ajunge să depășească ușor punctul de îngheț.

 Media temperaturilor maxime va crește la 9 grade pe 28 ianuarie, iar valorile termice nocturne vor ajunge, în același interval, să depășească ușor punctul de îngheț. Ulterior, până pe 7 februarie, se vor înregistra medii pozitive ale temperaturii aerului, ziua și ușor negative, noaptea, condiții în care atât maximele, cât și minimele vor fi ușor mai ridicate decât normele termice din această perioadă a anului. Probabilitatea pentru precipitații slabe, mixte va fi ridicată spre sfârșitul săptămânii și, din nou, în unele zile ale intervalului 1-5 februarie, când vor exista și condiții de producere a poleiului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Drama a doi părinți din Sodomeni care luptă pentru copilul lor (VIDEO)

Teona Gherasim

Izvorul Tămăduirii la Paşcani. Cimitirul luat cu asalt de zeci de oameni

Ema Roman

Pășcănean cu embolie pulmonară consultat prin sistemul de telemedicină

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site