NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Primarul Municipiului Pașcani a împlinit 62 de ani. Iată ce mesaj îi transmite un cetățean! (VIDEO)

Edilul municipiului Pașcani a împlinit astăzi vârsta de 62 de ani. Mare majoritate din zi și-a petrecut-o în sediul administrativ, în prima parte la lucru, după care la un pahar cu șampanie și un aperitiv cu angajații din sistemul public.

Dumitru Pantazi a fost foarte harnic astăzi. Dimineața a trecut pe la sediul unității sale, după care în jur de ora 10.00 a ajuns la sediul Primăriei. A organizat și o conferință de presă la care a convocat ziariștii pentru a-și prezenta punctul de vedere legat de redevența facturată celor de la ARSACIS. La finalul acesteia, edilul local a invitat ziariștii la un pahar cu șampanie, motivând că “este o zi mai deosebită pentru el”. Întrebat de reporterul nostru cum se simte la această vârstă, Dumitru Pantazi a spus : Cum să mă simt? Ca după vremurile astea.

 De la orele 14.30 primarul Dumitru Pantazi i-a cinstit la sediul Primăriei pe angajații instituției și ai unităților subordonate Consiliului Local. Cu ocazia zilei de naștere edilul local primește prin intermediul nostru urarea unui cetățean. Este vorba despre Ion Prodan, în vârstă de 80 de ani, de pe strada Mihai Viteazu.

Bătrânul ar fi vrut să îi transmită urarea și la finele anului 2015, atunci când edilul local a primit urători la sediul AgroComplex. Nu a mai apucat să facă acest lucru, întrucât i s-a transmis că Dumitru Pantazi este foarte ocupat.

{youtube}BuwMg2Yt3u0{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Abator din Pașcani

Redacția

Sărbătoare la Casa Corpului Didactic – Filiala Pașcani (VIDEO)

Cătălin Cocoș

PLANURI pentru un festival rock la Iaşi după modelul Untold sau Electric Castle

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site