RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Piețarii au fost luați iarăși astăzi la “purificat” de autoritățile statului

 Polițiștii de la Biroul de Investigare a Fraudelor, comisarii Gărzii Financiare și inspectorii de la Agenția Națională de Administrare Fiscală au repetat astăzi controalele demarate ieri în piețele pășcănene. În paralel, polițiștii de la rutieră, ajutați de colegi de-ai lor de la Iași, au efectuat controale în trafic atât la ieșirea din Pașcani spre Moțca, cât și la ieșirea spre Iași și la intersecția străzii Gării cu zona Vatra.

Acțiunea autorităților în piețele din Pașcani s-a repetat astăzi, începând cu orele 10.00, în contextul în care mulți dintre comercianți au părăsit ieri standurile înainte să le vină rândul la controlul documentelor, de aceea acțiunea i-a vizat mai ales pe aceștia.

În privinta acțiunilor polițiștilor de la Rutieră, demarate tot în cursul orelor dimineții, acestea vin în sprijinul unei acțiuni mai ample desfășurate la nivel județean. 

  

 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Lista semnăturilor validate de Serviciul Public Local Comunitar de Evidența Persoanelor a ajuns pe mâna polițiștilor. Primarul crede că multe dintre semnături nu sunt autentice!

Răzvan Grecu

Măsurile dispuse de judecătorii pășcăneni în cazul ”metodei accidentul”, de la Ruginoasa

Oana Cordoneanu

Șofer cu tupeu. A intrat cu mașina pe Esplanadă pentru a-și face cumpărături de la Altex (FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...