NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O nouă piesă de teatru, succesată de o conferință pe tema vieții creștine a părintelui Constantin Necula – pe 25 aprilie la Casa de Cultură

În perioada lunii aprilie, conducerea Casei de Cultură încearcă să țină isonul evenimentelor lunii martie, de aceea, seria surprizelor pregătite pășcănenilor culminează cu programul instituției din data de 25 aprilie.

 

Este vorba despre o piesă de teatru clasică, „Unchiul Vania”, a celebrului scriitor rus Anton Cehov, intenționată a fi jucată pe scena Casei de Cultură în dimineața zilei de 25 martie, cu actori de la Teatrul Bacovia, din Bacău. Prețul biletului la eveniment este de 10 lei pentru elevi/studenți și 20 lei pentru adulți, ora spectacolului fiind deocamdată incertă, întrucât reprezentanții Casei de Cultură încearcă o îmbinare a acestui eveniment cu conferința părintelui Constantin Necula. Originar din Sibiu, părintele a acceptat invitația de a se reîntâlni cu pășcănenii, pentru a discuta despre aspectele vieții creștine în perioada Postului Mare și nu numai.

  

,,Facem eforturi pentru a muta conferința părintelui Necula din data de 25, în data de 24, când sfinția a programat-o, dar dacă acest lucru nu va fi posibil, ne vom întâlni puțin mai devreme pentru teatru și vom continua cu prelegerea. ”, a declarat directoarea Casei de Cultură, Mărioara Preutu.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Activitate caritabilă în Protopopiatul Paşcani

Redacția

Peste 100 de copii au murit în incendii de locuință în ultimii 8 ani. Județul Iași, în top cu cifre negative

Redacția

A intrat în comă după ce a băut insecticid

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site