NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Pfizer estimează vânzări de 33,5 miliarde de dolari în 2021. În luna mai, prognoza era de 26 miliarde de dolari

Compania Pfizer a crescut miercuri previziunile sale de vânzări pentru anul 2021 a vaccinului anti-COVID-19, cu 29%, ajungând la 33,5 miliarde de dolari, informează Reuters. În consecință, acțiunile Pfizer au crescut cu 2%, ajungând la 42,98 de dolari pe acțiune în tranzacțiile de miercuri dimineață.

În această prognoză, compania se bazează pe faptul că multe state se aprovizionează în continuare cu doze de vaccin, informează Reuters. În plus, Pfizer ar putea solicita o autorizație de utilizare de urgență pentru o doză potențială de rapel, pe fondul extinderii cazurilor Delta, încă din luna august. Noile cercetări au arătat că o a treia doză a generat anticorpi neutralizanți împotriva virusului, de peste 5 ori mai mari la persoanele tinere și de peste 11 ori mai mari la persoanele în vârstă, a anunțat Pfizer.

În luna mai, producătorul american de medicamente anunța oficial că se aşteaptă la vânzări de 26 miliarde dolari. Asta, după ce anterior estima vânzări de 15 miliarde dolari de pe urma vaccinului împotriva COVID.

Vaccinul COVID-19 dezvoltat de Pfizer şi BioNTech a fost unul din primele vaccinuri care a fost aprobat pentru utilizarea în regim de urgenţă în SUA şi alte câteva ţări,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Zile libere pentru părinţi și în timpul vacanţelor școlare. Anunţul făcut, astăzi, de ministerul Muncii

Redacția

EXCLUSIV Noile reguli pentru începutul școlii pe 13 septembrie, din ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății: Cum se intră în cele două scenarii, ce elevi pot sta acasă și ce se întâmplă când se infectează un profesor sau copiii

Redacția

ÎPS Pimen va fi înmormântat la Mănăstirea Sihăstria Putnei, așa cum și-a dorit

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site