RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Peste jumătate de milion de euro pentru finanțarea centrelor de zi din județul Iași

Autoritatile judetene au alocat cateva milioane lei pentru finantarea centrelor de zi din Iasi. Astfel, 14 centre de zi din intreg judetul Iasi vor beneficia de aproximativ 2,5 milioane lei pentru a-si putea acoperi cheltuielile zilnice pe perioada anului in curs.

Situatia centrelor din Andrieseni, Ciurea, Cotnari, Fantanele, Golaesti, Helesteni, Ion Neculce, Lungani, Miroslava, Hadambu, Ruginoasa, Scobinti, Tomesti si Voinesti va fi analizata de plenul Consiliului Judetean la sfarsitul acestei saptamani, proiectul urmand a fi analizat si dezbatut de alesii judeteni pe fiecare centru in parte. Jumatate din aceasta suma va fi asigurata de judet, restul urmand a veni in parte de la fiecare localitate.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

  

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

“Suma totala de 2,4 milioane lei, respectiv contributia judetului Iasi si a comunelor este detaliata in parte. Suma de 1,2 milioane lei, reprezentand contributia totala a celor 14 comune, va fi asigurata de fiecare autoritate locala in parte, in functie de propunerile de buget aprobate pe fiecare centru de zi in parte”, se arata in proiectul de hotarare.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Campanie de dezinsecție la Pașcani, în perioada 6-14 mai

Oana Cordoneanu

Pașcaniul a depus la timp cererea de finanțare la AFM pentru extinderea iluminatului public! Banii s-au epuizat în 7 minute!

Răzvan Grecu

Wireless gratuit, începând de astăzi, în Piaţa “Mihail Sadoveanu”

Ema Roman
Încarcă...