NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment Social

Peste 8.000 de lei s-au strâns în cadrul târgului caritabil din curtea catedralei din Pașcani, organizat pentru micuțul Alex

Ieri, 18 iulie, în curtea Catedralei „Pogorârea Sfântului Duh”, din Pașcani a avut loc un târg caritabil în cadrul căruia au fost puse la vânzare haine, jucării, încălțăminte, decorațiuni și multe altele, totul pentru micuțului Alex în vârstă de 3 ani, ce luptă cu o boală nemiloasă.

Târgul s-a desfășurat între orele 10.00 – 18.00, iar pe lângă produsele puse la vânzare, organizatorii au amenajat un decor pentru fotografii profesionale. Între orele 15.00-17.00, bucuria a fost a celor mici atunci când și-au întalnit personajele preferate din desene animate, Mickey și Minnie Mouse și au avut ocazia să facă poze cu aceștia.

În cadrul târgului a existat și o tombolă unde biletul de participare a costat 10 lei.

Produsele ce s-au vândut cel mai bine, în cadrul târgului au fost jucăriile. Organizatoarele evenimentului, trei mămici din Pașcani, intenționează să păstreze produsele rămase pentru un viitor eveniment asemănător, ce ar putea avea loc în luna august.

  

La finalul zilei, în urma târgului s-au strâns 8.072,35 lei, bani ce vor merge în contul destinat achiziționării tratamentului lui Alex.

Persoanele care nu au reușit să ajungă la târg, dar vor să ajute o pot face donând 2 euro prin SMS la numărul 8828 cu textul ”ALEX”.

Mai multe despre Alexandru puteți găsi pe pagina de Facebook „Micutul Luptator Alex – SMA1”: https://www.facebook.com/micutulluptator.alexsma1.

Grupul de Facebook care susține cazul lui Alexandru este „Eroii lui Alexandru – SMA1” și are peste 94K de membri: https://www.facebook.com/groups/2693977677496678.

Reamintim că, Alex suferă amiotrofie musculară spinală tip 1, o boală genetică rară, care îi răpește abilitatea de a se mișca, a inghiți și de a respira. Tratamentul împotriva acestei boli costă 2.125.000 de dolari.

Advertisements

Related posts

Locuinţă reabilitată complet pentru o familie din Boşteni! Campania Dăruieşte din puţinul tău nu se opreşte aici!

Ema Roman

Apel umanitar pentru ajutorarea unor copile care trăiesc în condiții inumane într-o cocioabă din satul Topile!

Marius Parteni

Discursul unui om de stat, laşitatea unor oameni de partid

Redacția
Încarcă...