NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pericol de moarte pentru o întreagă familie din Cristești. 4 copii, alături de părinți, au ajuns la spital intoxicați cu monoxid de carbon. Unul dintre minori a fost îngerul lor salvator

Membrii unei familii din comuna Cristești au fost la un pas de moarte în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon.

Advertisements

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6.30. Unul dintre copii a fost îngerul lor păzitor. Băiețelul, care astăzi împlinește doi ani, s-a trezit și a început să plângă. Toată familia Alexiuc dormea, însă copilul a fost auzit de tatăl său. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a trezit să vadă ce are, însă i s-a făcut rău, pentru câteva momente a rămas inconștient, dar și-a revenit. A scos afară toți membrii familiei pe care a dat zăpadă, apoi a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de pe Ambulanță, cât și unul de pe Smurd, iar toți au fost transportați la Spitalul Municipal Pașcani, unde au primit îngrijiri medicale. Din fericire, toți membrii familiei sunt în stare stabilă. Copiii au vârste cuprinse între 2 luni și 9 ani. Din primele cercetări reiese că intoxicația a pornit de la o sobă care nu avea asigurată o ventilație corespunzătoare.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Măsuri de siguranță la Liceul ”Nicolae Iorga”. Ecusoane pentru elevi și vizitatori, părinți informaţi să nu mai intre în şcoală!

Marius Parteni

Cum îți trece cel mai rapid durerea de cap cauzată de tensiune

Redacția

Tânăr cu peritonită, transportat la Iaşi cu elicopterul SMURD

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site