RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Performanta la matematica, obtinuta de un elev pășcănean. Recompensa oferită de instituție: excursie pentru toți olimpicii matematicieni

CP: Sambata, 25 mai 2013 s-au desfasurat 2 concursuri de matematica. Este vorba de concursul International Cangurul matematic pentru clasele IV-VI, proba de baraj, la care au participat copiii calificati din toata tara, si Concursul interjudetean de matematica  “ Florica T. Campan “, acestea desfasarandu-se succesiv in Iasi, intre orele 9.00-10.00, respectiv 11.00-13.00 .

Elevul Alin Ivan din clasa a VI-a a Colegiului National “ Mihail Sadoveanu” a participat la ambele concursuri, obtinand rezultate remarcabile.

Astfel, la concursul Cangurul matematic a obtinut premiul al II-lea, castigand participarea intr-o tabara ce se va desfasura la Straja, Judetul Hunedoara, in perioada 3-11 august. Deasemeni, la concursul “ Florica T. Campan “, s-a clasat pe locul al II-lea, fiind premiat in cadrul unui moment festiv la Ateneul Tatarasi. Elevul a fost pregatit de profesor Claudia Popescu.

  

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Concursul ”Lecturi Sadoveniene” a întrunit tineri din județele Iași și Neamț la Casa de Cultură

Răzvan Grecu

Invitație la Festivalul Concurs pentru copii și tineret „ARTIS FESTUM”, ediția I, Etapa locală , la Clubul Copiilor Pașcani

Redacția

Premii pentru elevii de la Sadoveanu la concursul interjudetean de matematică “Memorial Ștefan Dârțu”

Redacția
Încarcă...