NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Performanta la matematica, obtinuta de un elev pășcănean. Recompensa oferită de instituție: excursie pentru toți olimpicii matematicieni

CP: Sambata, 25 mai 2013 s-au desfasurat 2 concursuri de matematica. Este vorba de concursul International Cangurul matematic pentru clasele IV-VI, proba de baraj, la care au participat copiii calificati din toata tara, si Concursul interjudetean de matematica  “ Florica T. Campan “, acestea desfasarandu-se succesiv in Iasi, intre orele 9.00-10.00, respectiv 11.00-13.00 .

Elevul Alin Ivan din clasa a VI-a a Colegiului National “ Mihail Sadoveanu” a participat la ambele concursuri, obtinand rezultate remarcabile.

Astfel, la concursul Cangurul matematic a obtinut premiul al II-lea, castigand participarea intr-o tabara ce se va desfasura la Straja, Judetul Hunedoara, in perioada 3-11 august. Deasemeni, la concursul “ Florica T. Campan “, s-a clasat pe locul al II-lea, fiind premiat in cadrul unui moment festiv la Ateneul Tatarasi. Elevul a fost pregatit de profesor Claudia Popescu.

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Sportul mintii, obligatoriu in scoli

Redacția

Şcoala şi părinţii provoacă tot mai multe depresii copiilor

Redacția

Activități extrașcolare pentru elevii pășcăneni, de Ziua Educației

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site