NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Percheziţii în județul Iaşi pentru destructurarea unei reţele ce deţine o fabrică ilegală de ţigarete

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IGPF, efectuează, joi dimineaţa, 40 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi pe raza judeţelor Iaşi, Bacău, Timişoara, Oradea, Ilfov, Constanţa, Sibiu, Braşov, Galaţi şi Bihor, într-o cauză ce vizează destructurarea unei grupări specializate în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

Potrivit surselor citate, gruparea, formată din cetăţeni români şi moldoveni, acţiona în scopul obţinerii ilicite de importante beneficii financiare, în urma punerii în funcţiune a unor fabrici clandestine de producere şi ambalare de ţigarete, precum şi comercializarea ulterioară a acestora.

De asemenea, membrii grupării din România se ocupau de toate detaliile legate de transmiterea de materiale pentru fabricarea ţigaretelor în alt stat membru al UE, unde avea loc activitatea ilegală de producere a ţigaretelor.

Prejudiciul în acest caz se ridică la suma de peste 31 milioane euro, conform unui raport întocmit de OLAF. 

  

SURSA: Agerpres

Advertisements

Related posts

Incident șocant: Pieton bătut de pasagerii unei mașini, pe o trecere de pietoni din Pașcani

Cătălin Cocoș

Depistat de polițiști la volan fără permis de conducere

Redacția

Masacru canin lângă groapa de gunoi. Cinci câini împușcați din două camionete! O femeie la un pas să fie rănită! (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...