RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Peng Shuai, tenismena care l-a acuzat pe fostul vicepremier al Chinei că a agresat-o sexual, de negăsit. WTA cere Chinei o investigație

Peng Shuai, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din China, l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli că a abuzat-o sexual timp de cel puțin 10 ani. După ce a publicat o scrisoare deschisă pe rețeaua socială Weibo, care a fost cenzurată în mai puțin de 30 de minute, Peng nu a mai fost văzută în public. Contul ei, care are peste jumătate de milion de urmăritori, este încă blocat, scrie CNN.

Asociaţia Jucătoarelor profesioniste de Tenis (WTA) a cerut duminică guvernului chinez să investigheze acuzațiile de agresiune sexuală făcute de Peng Shuai, insistând că aceasta ar trebui „auzită, nu cenzurată.”

Peng l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli că a forțat-o să facă sex în casa lui în urmă cu trei ani, într-un mesaj publicat pe contul de Weibo, platforma similară Twitter din China. Postarea a fost ștearsă la 30 de minute de la publicare, cenzorii chinezi acționând rapid pentru a șterge orice mențiune a acuzației din mediul online.

Peng Shuai nu a mai fost văzută în public, neexistând alte informații despre locul în care se află. Contul ei Weibo, care are peste jumătate de milion de urmăritori, este încă blocat.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Transylvania Open. Anett Kontaveit s-a calificat în finală

Redacția

Liga 3, etapa I: CSM PAȘCANI – CETATE RĂȘNOV 1-4

Marius Parteni

Știința Miroslava – CSM Pașcani 4-2. Pășcănenii fără punct după două runde

Marius Parteni
Încarcă...