NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pe drumurile județene se circulă în condiții de iarnă

Circulația pe drumurile județene se desfășoară normal, în condiții de iarnă, fără evenimente cauzate de starea vremii. Firmele de deszăpezire intervin acolo unde este nevoie, însă, până în acest moment, nu s-au semnalat evenimente deosebite, circulația rutieră desfășurându-se normal.

La nivelul județului se va acționa cu 22 de autobasculante cu lamă și răspânditor, 10 autogredere, 6 autofreze, 8 încărcătoare și o automacara. În mod special, au fost repartizate utilaje pentru DJ 248 Iași – Vaslui drum care, în fiecare iarnă, a pus probleme atât drumarilor cât și conducătorilor auto.
Cei care vor să plece la drum, pot afla informații despre starea drumurilor sunând la dispeceratul de iarnă al Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor, la numărul de telefon 0332 411 844.

Totodată, activitatea utilajelor de deszăpezire poate fi urmărită on-line, accesând linkulhttps://live.i-track.ro/…/T…/ExternalLinks/Viewer/View.aspx…

  

Și traficul de pe Aeroportul Internațional Iași se desfășoară în condiții normale, până acum, nefiind semnalate întârzieri sau anulări de curse.

Advertisements

Related posts

ANAF rambursează TVA de peste 850 milioane de lei în septembrie

Redacția

Surpriza pregătită lui Neculai Rățoi de Zilele Orașului. Se va bucura oare de ea?

Marius Parteni

Cum va arăta noul padoc în viziunea administrației locale (foto)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site