NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Pe ce parte a corpului şi a patului trebuie să dormim pentru o viaţă sănătoasă şi fericită

Părţile corpului, în plan intern, sunt complet diferite, motiv pentru care unele organe funcţionează mai bine în funcţie de partea pe care alegem să dormim. În plus, persoanele care dorm pe o anumită parte a patului au o viziune pozitivă asupra vieţii şi sunt, în general, mai fericite.

  

Expertul în medicina ayurvendică (n.r. –sistem de cunoştinţe medicale indiene) John Douillard a descoperit că persoanele care dorm pe partea stângă a corpului sunt mai sănătoase. Potrivit bărbatului, specialist în terapii alternative, există numeroase beneficii pentru organism dacă dormim pe partea stângă. Unul dintre acestea este facilitarea drenajul limfatic, procesul prin care corpul nostru scapă de toxinele acumulate în canalul toracic, situat pe partea stângă în corp.

De asemenea, circulaţia sângelui pompat de inimă este mai bună pentru persoanele care dorm pe partea stângă, iar digestia de asemenea, gravitatea înlesnind deplasarea mâncării din intestinul subţire în intestinul gros, iar apoi spre eliminare. În plus, funcţiile splinei, ale ficatului şi ale vezicii biliare sunt îmbunătăţite de somnul pe partea stângă a corpului, cele trei organe reuşind, datorită gravitaţiei, să funcţioneze eficient, scrie publicaţie „The Sun”.

Citește articolul integral pe Adevarul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Fost jurnalist român la Bruxelles: „Un astfel de atac în centrul civilizaţiei va afecta pe toată lumea”

Redacția

Mormantul lui Lazar de langa Ierusalim trece prin lucrari ample de restaurare. Ce au descoperit arheologii sub pietre

Redacția

Încă un deces în cazul copiilor îmbolnăviţi în Argeş. Alţi 10 bebeluşi sunt internaţi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site