RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PDL Pașcani a stabilit în mare parte lista cu care va ataca viitorul legislativ local

Biroul Politic Local al Partidului Democrat Liberal s-a întrunit ieri seară pentru a stabili numele celor care se vor afla pe lista pentru viitorul Consiliu Local. Prezent în emisiunea Obiectiv de Pașcani de ieri seară, Ioan Ioniță, liderul partidului, a dezvăluit modul cum a fost stabilită aceasta, pedeliștii votându-se în mod secret între ei.

Am listat 25 de foi pe care se aflau numele celor care și-au manifestat intenția de a se afla pe lista pentru Consiliul Local. Fiecare a trebuit să nominalizeze pe cine a crezut de cuviință, pe locul pe care îl vede pe listă dar nu se putea vota singur. Cred că a fost o alegere corectă”, a spus Ioan Ioniță.

După numărarea voturilor pe primele zece locuri au ieșit următorii membri: Ioan Ioniță, Emil Crăciun, Iulian Dominte, Ionuț Hărățu, Georgeta Sandu, Andrei Râznic, Ciprian Șandru, Vasile Sandu, Vasile Anton și Cristi Iordăchioaia. În proporție de 90% aceasta va fi și ordinea finală, propunerea urmând a fi discutată și în Biroul Politic Județean, care se va întruni vineri la Iași.

  

Propunerile pentru Consiliul Județean din organizația locală sunt: Vasile Sandu, Cristi Iordăchioaia și Petrică Preda. {jathumbnail off}

Related posts

Un senator PSD propune ca suspecţii de corupţie să nu mai fie arestaţi

Redacția

Marius Ostaficiuc, președintele Organizației Municipale Iași al PSD și candidat la Camera Deputaților: Vin în fața dumneavoastră pentru a vă prezenta soluțiile PSD pentru scoaterea României din marasmul social în care a fost adusă de o guvernare liberală incompetentă în contextul unei pandemii pe care nu e capabilă să o gestioneze! (P)

Redacția

ALDE a înregistrat candidaturile la Biroul Electoral Local

Marius Parteni
Încarcă...