RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PDL Pașcani a stabilit în mare parte lista cu care va ataca viitorul legislativ local

Biroul Politic Local al Partidului Democrat Liberal s-a întrunit ieri seară pentru a stabili numele celor care se vor afla pe lista pentru viitorul Consiliu Local. Prezent în emisiunea Obiectiv de Pașcani de ieri seară, Ioan Ioniță, liderul partidului, a dezvăluit modul cum a fost stabilită aceasta, pedeliștii votându-se în mod secret între ei.

Am listat 25 de foi pe care se aflau numele celor care și-au manifestat intenția de a se afla pe lista pentru Consiliul Local. Fiecare a trebuit să nominalizeze pe cine a crezut de cuviință, pe locul pe care îl vede pe listă dar nu se putea vota singur. Cred că a fost o alegere corectă”, a spus Ioan Ioniță.

După numărarea voturilor pe primele zece locuri au ieșit următorii membri: Ioan Ioniță, Emil Crăciun, Iulian Dominte, Ionuț Hărățu, Georgeta Sandu, Andrei Râznic, Ciprian Șandru, Vasile Sandu, Vasile Anton și Cristi Iordăchioaia. În proporție de 90% aceasta va fi și ordinea finală, propunerea urmând a fi discutată și în Biroul Politic Județean, care se va întruni vineri la Iași.

  

Propunerile pentru Consiliul Județean din organizația locală sunt: Vasile Sandu, Cristi Iordăchioaia și Petrică Preda. {jathumbnail off}

Related posts

Consilierul Pintilie crede că PSD nu vine la ședința de mâine

Răzvan Grecu

PNL Pașcani după primul tur al prezidențialelor. “Mulțumim celor prezenți la vot. Se simte dorința unei schimbări și la nivel local”! (Video)

Marius Parteni

Comunicat de start în campania TSD Iași “Recrutăm noua generația”

Răzvan Grecu
Încarcă...