RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Patru persoane cercetate pentru furturi din genți și buzunare. Printre ele se află și o tânără

Polițiștii au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și buzunare. Cele patru persoane au fost reținute de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 36 de ani și o tânără, de 25 de ani, toți din orașul Târgu Frumos, bănuți de comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat, complicitate la furt, respectiv complicitate la furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada 15 octombrie – 17 decembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, în special în magazine, aceștia ar fi sustras din buzunare sau genți, bunuri (acte, bani, telefoane mobile) de la șase persoane, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 6.600 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 decembrie a.c., cei trei bărbați și tânăra, bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

  

La data de 19 decembrie a.c., aceștia urmează să fie prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei și Poliției Orașului Târgu Frumos.

Related posts

Este oficial! Stadionul din Târgu Frumos va purta numele lui Neculai Răţoi

Ema Roman

Două autocare cu elevi și profesori au rămas înzăpezite în apropierea orașului Târgu Frumos

Redacția

Sancțiuni aplicate de polițiștii din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...