NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: 15 autorizații taxi pentru mașini hibrid sau electrice

Primăria orașului Târgu Frumos suplimentează numărul autorizațiilor de taximetrie. Această creștere se face însă doar pentru mașini hibrid sau electrice.

Administrația din Târgu Frumos își dorește să aibă un transport în regim de taxi cât mai bine organizat. Posesorii de mașini electrice au astfel asigurată infrastructura de încărcare, prin intermediul stațiilor de la Iași, Târgu Frumos și Cristești .

”Se vor atribui 15 autorizații (42-56),  pentru transport persoane în regim de taxi, pentru mașini hibrid sau electrice, cu vechime mai mare de 3 ani.  Data limită de depunere a documentației este 21 septembrie 2020”, ne-a declarat  Dragoș Păduraru, purtător de cuvânt Primăria Târgu Frumos.

Pe 30 septembrie va fi demarată procedura de eliberare a autorizațiilor taxi. Informații suplimentare se pot obține de la Biroul Impozite, Taxe și Transport Public Local.

  
Advertisements

Related posts

Şedinţă de final de an la Târgu Frumos! Printre proiecte de numără acordarea unui ajutor financiar pentru un copil bolnav şi stabilirea impozitelor/taxelor locale pentru 2018

Ema Roman

Minor de 15 ani din Târgu Frumos, omorât de copacul pe care l-a tăiat

Redacția

Buget realist, investiții importante în anul 2020 la Târgu Frumos

Marius Parteni
Încarcă...