RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Patru geamuri, de la un magazin de pe Esplanadă, sparte cu pumnul de un tânăr

Scene cumplite ieri seară pe Esplanada din zona vale a municipiului. Un tânăr în vârstă de 35 de ani a fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, după ce s-a tăiat la o mână.

 

  

Cei care au trecut prin zonă aseară au fost îngroziți de imaginile văzute. Din mâna tânărului țâșnea mult sânge. Acesta lovise patru geamuri aparținând unui magazin second-hand. Marius Stan a fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, din fața sediului Poliției Pașcani. El a fost transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal.

Pentru a i se putea acorda îngrijiri medicale, tânărului i s-a administrat un sedativ. El se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar din cauza rănii era foarte agitat. Prezenta o plagă tăiată antebraț și venă secționată. Tânărul a fost transportat la secția de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului “Sfântul Spiridon”. După ce medicii l-au cusut, acesta a fost readus la Spitalul din Pașcani.

Conform celor precizate de Biroul de Presă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași, nu se cunosc motivele care l-au determinat pe tânăr să recrugă la acest gest. Împotriva lui a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Dosarul care i-a speriat pe magistraţii ieşeni: s-au recuzat pe bandă rulantă. Până la urmă, l-au pasat la Paşcani

Redacția

ANAF, Poliția și Jandarmeria – razie de amploare în piața agroalimentară din vale

Ema Roman

Mopedist din Pașcani depistat băut și fără permis

Redacția
Încarcă...