NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Pașcaniul are 4 vicecampioni județeni la karting (FOTO VIDEO)

Astăzi, începând cu ora 11.00, în parcarea supermarketului Carrefour Era din Iași a avut loc etapa județeană de karting dedicată copiilor înscriși la Palatul Copiilor din Iași și la Cluburile Copiilor subordonate.

Evenimentul a fost intitulat ”Cupa Iașului”, iar cercul de karting de la Clubul Copiilor din Pașcani, coordonat de către directorul Gabriel Ciopraga, a participat cu 4 competitori.

Cum era de așteptat ieșenii s-au impus și de această dată, în fața pășcănenilor cât și a celorlalți concurenți din Hârlău și Țibănești.

  

Kartiștii din pașcani s-au clasat pe poziția a II a, la toate grupele de vârstă la care au participat.

Mai exact, Daria Rusu a obținut titlul de vicecampioană județeană la clasa ”Mini 2”, Andrei Darie, vicecampion la clasa ”Mini 1”, Ștefan Radu, vicecampion la clasa ”Bambini” și Mario Moglan Ioniță, vicecampion la clasa ”Pufo”.

 {flv}diverse/karting pascani{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Atleții antrenați de profesorul Vicovanu se reunesc duminică. Bilanț provizoriu în 2014: șapte titluri de campioni și paisprezece clasări pe podium

Răzvan Grecu

Competiție de streetball organizată în Parcul municipal Pașcani

Redacția

RECORD! Cinci medalii de aur, una de argint și trei de bronz pentru atleții pășcăneni la etapa finală a Campionatului Național de Atletism! Avem trei campioni naționali!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site