NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Pașcani: Andrei Anușca este zecistul de la Evaluarea Națională

Un singur elev din Pașcani a obținut media zece la Evaluarea Națională din acest an. Este vorba de unul dintre șefii de promoție de la Liceul Teoretic ”Miron Costin” din municipiu, Andrei Anușca. Tânărul va merge mai departe la aceeași unitate de învățământ, profilul matematică-informatică. Andrei este fiul directoarei Liceului Teoretic ”Miron Costin”, Mihaela Anușca.

”Astăzi ne bucurăm când vedem rezultatele de la Evaluarea Națională, pentru că la ”Miron Costin” este singurul 10 pe Pașcani la acest examen. Ne bucurăm pentru fiecare rezultat obținut de copiii noștri. Sunt rezultate foarte bune, deși într-o perioadă extrem de dificilă pentru ei, au reușit totuși să se concentreze și să obțină rezultate frumoase. Îi felicit pe toți pentru fiecare notă obținută prin munca lor, îi felicit pe colegii mei pentru tot ceea ce au reușit să facă pentru copii, pentru profesionalismul lor, îi felicit pe copii alături de părinți, pentru că și părinții au fost cei care au susținut pregătirea acestor copii și au fost alături de ei în aceste momente grele”, ne-a declarat Mihaela Anușca, director Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani.

În județul Iași, 46 de copii au obținut media 10, cu 14 mai mult față de anul trecut. 79.2 % dintre elevii din județ care au susținut Evaluarea Națională 2020 au avut media peste nota 5. Cu acest procent, județul Iași este pe locul al VI-lea pe țară.  

În premieră, anul acesta rezultatele au fost anonimizate, elevii privind un cod de identificare după care se pot găsi în tabel și să își afle notele.

loading...
Advertisements

Related posts

Înscrieri în clasa a V-a la Colegiul “Mihail Sadoveanu”

Oana Cordoneanu

La concursul directorilor se pot înscrie şi profesorii peste vârsta de pensionare

Redacția

Uniriștii au marcat Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor

Ema Roman
Încarcă...