NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii s-au întâlnit astăzi cu primarul Pantazi

Probleme vechi și noi la audiențele săptămânale organizate de primarul Dumitru Pantazi.O prezență numeroasă a fost înregistrată la cea programată astăzi, unde s-au prezentat nici mai mult, nici mai puțin de 18 persoane dornice să-și expună edilului doleanțele.

Cele mai multe dintre probleme au făcut trimitere la fondul funciar și moșteniri, iar pentru asta, oamenii au adus la ei acte pe care să le arate primarului și funcționarilor publici.

Mai deosebit a fost cazul unei femei de pe strada Tămăduieni, care îi acuză pe vecinii săi că au construit un zid peste gardul ei, peste care aruncă frecvent diverse gunoaie și resturi de materiale. Astfel, Virginia Năcuță se plânge de condițiile în care este nevoită să trăiască, alături de cei cu care ar trebui să aibă o relație onestă.

De asemenea, Anișoara Selevestru a venit în fața primarului Pantazi pentru a-i spune că efectiv nu reușește să plătească impozitele. Femeia se confruntă cu probleme mari, asta pentru că are patru copii iar recent soțul ei a suferit un accident vascular.  Acesteia i s-a promis că va fi ajutată, fiind un caz social deosebit.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Ștrandul Municipal: Încasări mari în ciuda tarifelor majorate. Persoanele care achită taxa de 10 lei cer șezlonguri

Răzvan Grecu

Fostul director de la Prest Serv Apa a solicitat despăgubiri de aproximativ 80.000 de lei pentru că societatea a rămas fără obiect de activitate! (DOC)

Răzvan Grecu

Liberalii acuză că proiectele lor nu sunt puse pe ordinea de zi!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site