RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii pot fi scutiți de la penalitățile agentului termic dacă plătesc restanțele

Veste bună pentru cetățenii care mai au de achitat restanțe la energia termică, dar și a chiriilor pentru apartamentele din fondul locativ de stat. 

Operatorul de termoficare acordă scutire de 100 % din penalitățile la achitarea debitului integral, 50 % din penalități dacă optează pentru eșalonarea debitului până la 12 luni și 25 % din penalități dacă optează pentru eșalonarea debitului pe o perioadă mai mare de 12 luni.

„Datorită debitelor mari şi a penalităţilor la facturile restante, a veniturilor relativ mici ale populaţiei, R.A.G.C.L. Paşcani acordă clienţilor, facilităţi pentru achitarea restanţelor la energia termică şi chirie pentru apartamentele din fondul locativ de stat în perioada 15.05.2016 – 31.07.2016 conform HCA 52/11.05.2016. Persoanele fizice şi juridice vor fi scutite astfel:

  

– 100% din penalităţi la achitarea debitului integral;

–  50% din penalităţi daca optează pentru eşalonarea debitului până la 12 luni;

–  25% din penalităţi dacă optează pentru eşalonarea debitului pe o perioadă mai mare de 12 luni.

Aceste facilităţi vor fi acordate clienţilor debitori ai regiei pentru care nu există hotărâre judecătorească definitivă!”,se arată în comunicatul de presă transmis de conducerea RAGCL.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pașcani: Programul de lucru al operatorului serviciului de salubrizare, în perioada sărbătorilor de iarnă

Oana Cordoneanu

Marcel Vela l-a sunat pe omologul său maghiar. Ungaria a acceptat să țină deschise 12 puncte de trecere a frontierei. Care sunt acestea

Redacția

Traficul rutier de la Podu Iloaiei revine poimâine la „normal”

Redacția
Încarcă...