NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii au luat cu asalt izvoarele pentru a face rost de apă menajeră din cauza avariei pe sistemul de alimentare

Sistarea furnizării apei potabile i-a determinat pe pășcănenii să ia cu asalt izvoarele din municipiu. Unul dintre acestea nu furnizează apă potabilă. Este cazul izvorului din vale de lângă Poliție. Zeci de locuitori ai municipiului au stat astăzi la coada formată pentru a lua apă de băut.  

 

O parte dintre aceștia au afirmat că folosesc apa pentru a găti, nu pentru consum, deoarece au luat la cunoștință faptul că nu este potabilă. Au fost și oameni deranjați de faptul că sunt filmați, cel mai probabil supărați că sunt puși într-o asemenea situație, dar și pe conducerea operatorului ApaVital care nu a anunțat din timp defecțiunea.

  

“Nu curge apă de azi dimineață și nu avem încotro. Iau apa mai mult pentru mâncare că apă de consum am cumpărat apă minerală. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni că se oprește apa. Nici măcar la scara blovului nu au pus un afiș”, ne-a declarat un pășcănean.

Advertisements

Reamintim faptul că încă de la primele ore ale dimineții municipiul Pașcani a fost sistat de alimentarea orașului cu serviciile de apă din cauza unei defecțiuni la o conductă în apropiere de Miroslovești. Conform reprezentanților operatorului județean, această defecțiune este o chestiune de câteva ore și ni s-a promis remedierea problemei în jurul orei 14.00, însă nici până la această oră nu s-a rezolvat nimic.

Advertisements

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Scenariul prin care Pantazi readuce ApaVital la Paşcani. Mandatele noilor aleşi blocate pentru a scădea majoritatea în legislativ

Marius Parteni

Autostrăzile Moldovei, scoase de la finanţare prin PNRR? Obiecții ale Comisiei Europene

Redacția

Se schimbă legea: Pașaportul nu va mai expira după 5 ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site