NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcăneanul Niță Dermidie director adjunct la ITM Iași

De doua spatamani Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) are un nou director adjunct. Dermidie Nita, fostul sef la serviciul Control relatii de munca s-a reintors pe post.

„Vorbeste lumea in targ. Am plecat cu ordonantele celebre a lui Emil Boc. Am deschis proces si l-am castigat. Acum suntem in faza finala cand se judeca recursul. Cand ma intorc pe post am sa va anunt“, a incercat sa ofere un raspuns ferm Nita. Cu toate acestea revenirea sa in functia de director adjunct este confirmata de catre atat de conducerea institutiei si alti reprezentanti ITM. „A castigat procesul dar si recursul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Sentinta data a fost definitiva si irevocabila. Daca nu ma insel, domnul Dermidie a reocupat postul din data de 29 iulie“, a afirmat George Albulescu, director executiv ITM Iasi. Reintoarcerea pe post a fost confirmata si de catre purtatorul de cuvant al institutiei. „Postul de inspector sef adjunct la serviciul control relatii de munca este ocupat de domnul Nita Dermidie. A castigat procesul si si-a recapatat functia“, a precizat George Tanasievici. Mai mult, o adresa ajunsa in posesia “Ziarului de Iasi” arata ca Nita semna acte emise de institutie inca din data de 8 august 2012. El a fost demis din functia in anul 2010, iar locul sau a fost ocupat de catre inspectorul Catalin Tacu. In 14 ianuarie 2011 Dermidie a fost numit director general la Scudas Pascani, companie ce acum se afla in procedura de insolventa.

Advertisements

sursa Ziarul de Iasi

  

Citește și:{loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Pliante în loc de referendum: ApaVital vă întreabă dacă știți unde sunt sparte conductele de apă! (FOTO)

Răzvan Grecu

Iată de ce Iaşul moare fără autostradă! Şeful firmei germane Continental: Dacă era, am fi făcut fabrică la Iaşi

Redacția

Poziția Primăriei în cazul pășcăneanului care a reclamat că un funcționar public i-a solicitat bani pentru angajarea fiicei sale în instituție

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site