NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Pășcăneanca Rianna Rusu semifinalistă la ”Românii au talent”. Are nevoie de voturile noastre!

Jurații de la ”Românii au talent” au decis ca pășcăneanca Rianna Rusu să performeze în galele live. Concurenta i-a impresionat cu vocea sa, deosebit de puternică. Rianna i-a cucerit pe jurați cu calitățile ei vocale la preselecții, iar acum vor s-o audă din nou în semifinale.

Pentru a merge mai departe, are nevoie de susținerea și voturile noastre, vineri, 14 mai, începând cu ora 20.30, la PRO TV.

 ”Am muncit foarte mult ca să ajung până aici! Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea acordată, toată iubirea primită. Sper să  vă impresionez pentru momentul meu și dacă vă place, vă rog să mă votați ca să ajung mai departe. Acum sunt pe o treaptă și mai am câteva de urcat, până să ajung unde mi-am dorit. Așa că vă rog să mă votați!”, a precizat Rianna Rusu.

Rianna a început să cânte de la vârsta de 9 ani și a participat la multe concursuri de renume, unde a obținut numeroase premii care reflectă talentul său. Recent, s-a apucat să studieze şi chitara.

  

„A fost foarte frumos! Ai fost surpriza serii. Cumva când vine o persoană pe scenă, încerc să-mi dau eu seama cam ce-ar face, știi? Dar tu ai fost surpriza serii pentru că ai venit așa timidă, ai vorbit, ai spus că vrei să faci muzică, dar nu m-am gândit că te duci înspre stilul ăsta. Ai o voce mare! Ești mare! Bravo!”, a declarat Andra în preselecţii.

Din cei peste 300 de concurenți, doar 24 au ajuns în cele două semifinale live de la ”Românii au talent” 2021.  Printrei ei se numără și talentata Rianna, care merită să meargă mai departe cu ajutorul nostru!

Advertisements

Related posts

1 Iunie: “Ziua Porţilor Deschise” la subunitățile de Pompieri din Pașcani și Târgu Frumos

Redacția

Rusaliile, o promisiune împlinită și un nou început

Redacția

Curs festiv la Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș
Încarcă...