RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentSocial

Pompierii de la I.S.U.Iași, în ajutorul unei fetițe bolnave de cancer. Fii și tu alături de Ștefania!

“Salut, eu sunt Sandu, sunt angajat al ISU Iași și vreau să vă spun o poveste despre care știu că va avea un final fericit.

Povestea nu-mi aparține, povestea este a unui copil care a învățat să lupte, iar eu cu ajutorul vostru vreau să fim o parte dintre cei care îi vom fi alături.

Povestea, în cuvintele ei, sună cam așa:

”Totul a început doar cu o durere abdominală insuportabilă, însă știindu-mă cu astm bronșic alergic de mică am ignorat timp de câteva zile crezând ca nu poate fi nimic grav. În Aprilie 2023 m-am prezentat la spital unde, după câteva investigații, am fost operată de apendicită. După o săptămâna de la operația de apendicită m-am prezentat iar la spital cu dureri accentuate, după alte investigații făcute am fost transferată la Spitalul Clinic de Urgentă pentru Copii Sf Maria Iași, unde în urma altor investigații, respectiv RMN am fost diagnosticată cu cancer la colon, tumora fiind malignă, ganglioni limfatici ai axilei și membrului superior. Pe 6 Iunie 2023 am fost operată, colonul s-a pus în circuit cu o colostomă. Ulterior, după transferul la IRO am descoperit că am tromboză la nivelul venei jugulare interne drepte, am început un tratament pentru aceasta afecțiune pe care în momentul de față încă îl administrez. După perioada de chimioterapie, 12 ședințe, am făcut RMN pentru monitorizare, am luat o pauza de 2 luni de la chimioterapie iar apoi m-am întors la spital pentru următoarea operație unde mi s-a pus în circuit înapoi colonul. În momentul de față am două luni de la ultima operație și totul a decurs bine fără complicații prea mari. Luna viitoare pe data de 11 urmează să fac din nou investigatii, un CT și pe data de 12 la cardiologie să vedem dacă mai sunt nevoită sa continui tratamentul pentru tromboza.”

  

Drumul până la vindecarea completă este lung, dar nu imposibil, motiv pentru care eu (Sandu) voi încerca să ajut printr-o provocare: voi alerga în data de 08.10.2024 din satul Cotnari, Jud.Iași, unde am copilărit până la IRO, pe o distanță de aproximativ 62 de km, fiind însoțit pe diferite porțiuni ale traseului de o parte dintre colegii mei.

Provocarea pentru tine este:

-să vii să alergi alături de mine pe o distanță la alegere din tot parcursul traseului

-să susții finaciar cauza printr-o donație în contul atașat al cărei beneficiar este

Stefania I IBAN: RO03BRDE380SV54426023800

-să ajuți prin promovare acest eveniment astfel încât să ajungă la cat mai mulți oameni care doresc să ajute și ei la ranul lor.

Întreaga campanie este susținută prin fonduri proprii cu susținerea ISU Iași si ASPR Sucursala Iași.

Te aștept să te alături campaniei #ÎmpreunăMaiPuternici!!!

Placinta Sandu, I.S.U. Iași

Related posts

Românii care lucrează în străinătate pot primi alocații europene pentru copii de până la 160 de euro, dar doar 3% știu asta

Redacția

Primăriile au deschis centre pentru recensământul populaţiei și locuințelor

Redacția

Cea mai scumpă vacanţă vândută pentru ziua Muncii a costat 42.500 de euro

Redacția
Încarcă...