NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Știrea zilei

Partidă de sex cu final tragic! Pășcănean condamnat la 14 ani de închisoare

24568396 – hand of a judge holding a hammer or gavel

Un pășcănean acuzat că a participat la cea mai ciudată partidă de sex a fost pedepsit aseară de judecători. Magistrații din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Dumitru Timuș la 14 ani de pușcărie, pentru viol urmat de moartea victimei. Totul a ieșit la iveală după o partidă de sex cu final tragic: i-a înfipt spray-ul cu fixativ în vagin, până ce femeia a murit

Sentință dată de magistrații ieșeni, în cazul celei mai ciudate partide de sex, ce a avut un final tragic! Astfel, aseară, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Dumitru Timuș (51 de ani) la 14 ani de pușcărie, pentru viol urmat de moartea victimei.

„Instanța obligă inculpatul să plătească fiecăreia dintre părțile civile T.A. și O.A. câte 3.000 de lei, cu titlu de daune materiale. De asemenea, admite acțiunea promovată de părțile civile T.A. și O.A. și îl obligă pe inculpatul Dumitru Timuș să îi achite fiecăreia dintre părțile civile câte 100.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au precizat aseară magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

  

Dumitru Timuș, acuzat de perversiuni sexuale cu un final tragic

În urmă cu câteva luni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Dumitru Timuș. Asta, după ce individul din Pașcani fusese reținut în urma decesului unei femei de 55 de ani. Ulterior, anchetatorii au propus arestarea sa preventivă. Potrivit anchetatorilor, pe data de 25 februarie 2020, bărbatul din municipiul Pașcani a chemat-o pe femeie în locuința sa, pentru a întreține relații sexuale. Ambii ar fi consumat alcool, iar, la un moment dat, Dumitru Timuș, vecinul femeii, i-a propus acesteia să facă sex.
Din câte se pare, la un moment dat, individul a folosit un spray cu fixativ, pe care i l-ar fi introdus victimei în vagin. Însă Dumitru Timuș ar fi forțat tubul, provocându-i victimei leziuni interne grave. În scurt timp, din vaginul femeii a început să curgă foarte mult sânge.

De la acuzația de omor, la cea de viol urmat de moartea victimei

Anchetatorii au mai afirmat că, în jurul orei 21:00, bărbatul a dat un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. Acesta a anunțat autoritățile despre cele întâmplate. Astfel, un echipaj medical a ajuns în casa bărbatului și a încercat să o resusciteze pe femeie. Însă totul a fost fără rezultat. Hemoragia internă i-a adus femeii moartea la scurt timp. Mai apoi, trupul neînsuflețit al victimei a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru efectuarea unei necropsii.

„Inculpatul a chemat victima în locuința sa, din municipiul Pașcani, cu intenția de a întreține relații sexuale. În urma unor discuții, inculpatul a încercat să o determine pe victimă, o femeie, să întrețină relații intime. La un moment dat, inculpatul ar fi introdus un tub metalic în cavitatea vaginală a victimei, provocându-i acesteia un hemiperitoneu masiv”, a menționat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Inițial, procurorii l-au acuzat pe Dumitru Timuș de omor, dar, pe parcursul procesului, instanța a dispus schimbarea încadrării juridice, în cea de viol urmat de moartea victimei. Acum, urmează a se vedea dacă sentința dată după această partidă de sex cu final tragic va fi sau nu contestată. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu bărbatul acuzat că i-a înfipt victimei un spray cu fixativ în vagin până ce aceasta și-a dat duhul.

bzi.ro

Advertisements

Related posts

A scăzut viteza de vaccinare în județul Iaşi. De azi, vă puteţi imuniza la 191 de medici de familie cu serul Johnson&Johnson

Redacția

Povestea vieţii părintelui Iustin Pârvu: de la LEGIONAR la unul dintre CEI MAI MARI DUHOVNICI ai ortodoxiei (AUDIO)

Redacția

Vasile Axinte, deputat PSD, a oferit flori pășcănencelor la primele ore ale dimineții

Marius Parteni
Încarcă...