NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliţiştii au găsit 14.500 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse într-un autoturism la Târgu Neamţ

Poliţiştii din Târgu-Neamţ au descoperit, marţi, 14.500 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse într-un autoturism pe care l-au oprit pentru control, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

La volanul maşinii se afla un tânăr de 22 de ani, care nu a putut justifica provenienţa ţigărilor.

‘În urma controlului efectuat asupra vehiculului, poliţiştii au descoperit în interiorul acestuia, într-un spaţiu special amenajat, 14.500 de pachete de ţigarete fără timbru, susceptibile a fi provenite din contrabandă. Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ’, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ.

Cele 290.000 de ţigarete, în valoare de aproximativ 150.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat.

  

Şoferul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

radioiasi.ro

Advertisements

Related posts

Elevi chiulangii, depistați de polițiști

Teona Gherasim

Tot ce-i Hexi Pharma dispare definitiv din spitalele ieșene. Ordin de la minister

Redacția

Bărbat cercetat de polițiști după ce a furat un cal

Redacția
Încarcă...