NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Cine nu are venituri, dar vrea asigurare la sănătate şi pensii în 2021, ar plăti cu 252 de lei în plus dacă salariul minim creşte la 2.300 lei

Cine nu are venituri, dar vrea asigurare la sănătate şi pensii în 2021, ar plăti cu 252 de lei în plus dacă salariul minim creşte la 2.300 lei. Asigurarea la sistemul asigurărilor sociale de sănătate şi asigurarea la sistemul public de pensii pentru oamenii fără venituri ar putea creşte cu 252 de lei, la aproape 8.300 de lei în 2021, în ipoteza în care Guvernul va majora salariul minim pe economie la 2.300 de lei brut, aşa cum propune Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, arată o statistică Economica.net. Ambele asigurări sunt opţionale şi pentru oamenii fără venituri, şi pentru cei care au numai venituri extrasalariale, sub plafonul de 12 salarii minime pe economie. 

Cine nu are venituri, dar vrea asigurare la sănătate şi pensii în 2021, ar plăti cu 252 de lei în plus dacă salariul minim creşte la 2.300 lei Asigurarea la sistemul asigurărilor sociale de sănătate şi asigurarea la sistemul public de pensii pentru oamenii fără venituri ar putea creşte cu 252 de lei, la aproape 8.300 de lei în 2021, în ipoteza în care Guvernul va majora salariul minim pe economie la 2.300 de lei brut, aşa cum propune Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, arată o statistică Economica.net. Ambele asigurări sunt opţionale şi pentru oamenii fără venituri, şi pentru cei care au numai venituri extrasalariale, sub plafonul de 12 salarii minime pe economie. 

continuare pe economica.net

  
Advertisements

Related posts

Guvernul aprobă astăzi creșterea salariului minim brut

Redacția

Patronii de brutării ori cofetării îşi pot extinde afacerile cu bani de la AFIR

Redacția

Optima anunţă noi locuri de muncă pentru anul 2018

Redacția
Încarcă...