RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi îi dă notă maximă secretarului Zuzan, dar consilierilor le spune că nu ştie despre ce este vorba

Raportul privind evaluarea activităţii secretarului Mircea Zuzan, din perioada 2012-2014, a dat naştere unor discuţii ironice în legislativul local. Însuşi iniţiatorul acestuia, primarul Dumitru Pantazi, a părut dintr-un alt film atunci când a aflat că secretarul Zuzan excelează la toate capitolele, în ceea ce priveşte activitatea.  

Conform proiectului de hotărâre de pe masa aleşilor, materialul prin care sunt evaluate performanțelor profesionale individuale ale secretarului Municipiului Pașcani era solicitat de către Consiliul Local, redactat de secretar și evaluat de către primarul Dumitru Pantazi. Consilierii locali au privit unii la alţii, mai ales că nu au făcut o astfel de solicitare și nu se știe cum a apărut acest raport, întocmit “impecabil”.

  

Consilierul PNL, Marius Pintilie a fost cel care a înițiat discuția în plen, exprimându-și nelămurirea cu privire la acest subiect. “Cine a făcut raportul ăsta? Cine a făcut propunerea pentru acest raport? Arată ca o chestie albă, cu niște puncte, fără o semnătură sau altceva”, a declarat Marius Pintilie.

În aceeași notă a continuat și Codrin Toma, de la PSD. El și-a manifestat, sarcastic, intenția de a face o poză alături de Mircea Zuzan, pe care s-o înrămeze și s-o așeze la loc de cinste. Acesta era contrariat de faptul că raportul prezintă o activitate fără reproș a secretarului Zuzan, lucru care ar contravine cu realitatea.“Să înțeleg că domnul primar l-a evaluat pe domnul secretar. Totul este extraordinar de frumos, perfect, eu vrea să-mi fac o poză cu domnul Zuzan, să o înrămez. Nu am văzut așa un funcționar devotat serviciului care are numai punctaj maxim. Nu este nicio problemă în Primărie, toate cererile sunt rezolvate, transparența e maximă. Așa ceva nu e posibil. Scrie negru pe alb”, a fost replicat consilierului Codrin Toma.

De asemenea, Carmen Apostol și Gabriela Nedelcu au solicitat schimbarea titlului din însușire în luare la cunoștință și au argumentat că nu poate fi vorba despre o însușire fără a exista un raport detaliat al activității, pe care consilierii să-l consulte.”Ce să facem noi cu această evaluare? Ca să putem fi de acord sau nu cu această hotărâre, ar trebui să avem un raport minimal al acelui punctaj care s-a acordat acolo. Dacă mi-o însușesc înseamnă că sunt de acord cu ea iar dacă sunt de acord cu ea, trebuie să am și un raport”, a subliniat Carmen Apostol.

Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi pentru că primarul nu a ştiu că l-a inițiat şi nici nu a răspuns consilierilor care l-au întrebat dacă Zuzan este cel mai bun funcţionar.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

26 ianuarie: Ședința Consiliului Local Pașcani (VIDEO)

Redacția

COD GALBEN DE CANICULĂ

Redacția

Locuință provizorie pentru membrii familiei a cărei casă a fost distrusă ieri de un incendiu

Marius Parteni
Încarcă...