NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pericol public! Un autobuz cu defecțiuni majore pus în circulație de CLP Ecoserv!

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Unul dintre autobuzele pe care le operează CLP Ecoserv SRL în vederea prestării serviciului de transport public în municipiul Pașcani s-a defectat săptămâna trecută. Conform unor înregistrări surprinse și postate de un pășcănean pe rețele de socializare, unul dintre cele 6 autobuze cumpărate vara trecută de CLP Ecoserv circula puternic înclinat în partea dreaptă.

Din filmări, reiese că este vorba chiar despre autobuzul de rezervă al CLP Ecoserv SRL, ce ar trebui folosit în cazul în care se defectează unul dintre cele aflate pe cursele din transportul public și care a stat mai bine de 2 luni pe un canal din curtea societății RAGCL Pașcani. Vorbim de un utilaj achiziționat anul trecut, pentru care din bugetul public se decontează anual bani.

Autobuzul care a fost parcat pe canalul din curtea RAGCL, părea lăsat de izbeliște. Geamul de la șofer era deschis, iar pe lângă acesta foarte multe piese ruginite.

„Este la odihnă și tratament”, aceasta a fost reacția lui Ursu, când a fost întrebat de ce a ajuns pe rampă mijlocul de transport.

  

Se pare că însă că odihna și tratamentul nu i-au priit acestuia și cel mai propabil va fi retrans din nou de pe traseu pentru a fi reparat.

Autobuzul este unul din acele mijloace de transport despre care Leonard Ursu, managerul CLP Ecoserv SRL, susținea în ședința din 18 februarie 2021, că ar putea fi folosit pentru transportul elevilor navetiști la școala ”Ion Creangă”.

Cinci autobuze a achiziționat CLP Ecoserv SRL în 2020 de la societatea Girexim din Pitești. În perioada alegerilor locale de anul trecut, acestea au fost expuse în vecinătatea Primăriei, fiind prezentate cu mare fast de conducerea unității. Realitatea este demonstrată de problemele apărute. Mai sunt de achitat peste 600.000 de lei pentru aceste autobuze în următorii ani, din bani colectați din taxele și impozitele locale.      

Leonard Ursu nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a comenta acest incident.

Advertisements

Related posts

De ce nu se vor deschide restaurantele după 15 iunie? Explicația ministrului Nelu Tătaru

Redacția

Minivacanță de pe 17 până pe 20 aprilie inclusiv. Ce alte zile libere sunt în 2020

Redacția

Ședință suspendată: “Nu meritați să fiți locuitori ai comunei Miroslovești”

Teona Gherasim
Încarcă...