NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban: Dacă preşedintele Iohannis vrea să aibă parteneriat, să-l aibă cu preşedintele PNL ales

Ludovic Orban a fost întrebat dacă mai există cale de împăcare cu Klaus Iohannis, după ce, sâmbătă, la finalul Congresului PNL, a declarat că între el şi şeful statului, Klaus Iohannis, „nu mai există niciun parteneriat”.

„Am fost şeful de campanie al candidatului la preşedinţie al PNL, Klaus Iohannis. Împreună am reuşit un scor senzaţional, cel mai mare scor politic – şi în primul tur, şi în al doilea tur – pentru un preşedinte al României. Eu cred că mi-am făcut datoria în relaţia cu domnul Iohannis şi lucrurile sunt cât se poate de limpezi. Sigur că, dacă vrea să aibă parteneriat, să aibă cu preşedintele partidului ales”, a spus Orban, după ce a votat la Consiliul Naţional al PNL, în care se aleg celelalte funcţii de conducere.

Despre faptul că preşedintele Iohannis ar fi influenţat rezultatul votului la Congres, Orban a răspuns: “Aţi fost martori la congres. Ce să mai spun. Eu vă spun că nu am trăit niciun astfel de congres. Fata care a votat înaintea mea îşi fotografia votul cu draperia trasă şi cu toate camerele. Ăsta e doar un exemplu”.

Întrebat dacă îi este teamă de o excludere din partid,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Un sătean supărat, a împrăștiat bălegar cu tractorul în jurul casei primarului

Redacția

Blocajul de la TVR şi Radio România, evitat doar pe termen scurt. Congresul PNL, principala piedică pentru alegerea noilor conduceri

Redacția

Liviu Dragnea contestă în instanță sechestrul asigurătoriu instituit în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru vizita în SUA din 2017

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site