NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cristi Berea, senator USR PLUS: Congresul PNL a semănat cu tradiţionala bătaie de la Ruginoasa. După ce şi-au reglat conturile ne cer să refacem coaliţia

”Congresul PNL a semănat cu tradiţionala bătaie cu ciomegele de la Ruginoasa, a fost un spectacol jalnic Două cete de flăcăi s-au ciomăgit zdravăn în văzul tuturor, fiecare lovitură fiind însoţită de aplauze şi de huiduieli de pe margine. N-au discutat nimic despre ţară, nimic despre PNRR sau despre planul de dezvoltare al României, ci doar despre funcţiile lor. După ce şi-au reglat conturile, ne cer să refacem coaliţia. Acum vin şi ne cer din nou prietenia, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a afirmat senatorul USR PLUS, Cristi Berea, într-un comunicat de presă.

Berea a mai precizat că există multe voci în PNL care spun că USR PLUS nu are altă soluţie şi că se va întoarce la guvernare cu Florin Câţu premier, dar că această teorie este falsă.

”Nimic mai fals. Am ieşit de la guvernare, am arătat că renunţăm la funcţii, am demonstrat că nu căutam poziţii, ci vrem să schimbăm România. Florin Cîţu ne-a demonstrat că nu este capabil să facă nimic din toate acestea. Florin Cîţu va putea rămâne premier doar cu sprijinul PSD”, a declarat senatorul USR PLUS, Cristi Berea.

El a spus că inclusiv după congresul PNL au apărut multe afirmaţii contradictorii în tabăra Cîţu privind reluarea negocierilor cu USR PLUS.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Fetiță de 13 ani, dată dispărută în Botoșani. Poliția cere ajutorul populației

Redacția

Ghinea a găsit „principala sursă de tensiune din coaliţie”: congresul PNL. „Să se termine odată coşmarul acesta”

Redacția

Moșteanu: USR nu a primit până acum nicio invitație de a se așeza la masă. În momentul în care PNL va decide în forurile statutare că doreşte refacerea coaliţiei şi nu mai negociază cu PSD, atunci ne putem întâlni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site