NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

“Orășelul Copiilor” se poate face: Primarul, vicele, administratorul public și consilierii să își doneze lefurile!

Pașcaniul este și de aceste sărbători un municipiu urât. De ce? Pentru că ștabii care îl conduc nu mai contenesc cu șmenuirea banului public. Săptămânile trecute ni se spunea că nu este timp pentru achiziția de materiale de pavoazat municipiul și că acestea trebuie închiriate. Ulterior, că 30.000 de euro sunt bani mulți doar pentru închirierea unor asemenea accesorii și că mai bine facem o achiziție. Nu una oarecare, ci directă! Prin firme apropiate PSD, cum ar fi Lincas SRL.

Chiar și așa se pare că va lipsi un loc important destinat celor mici. Un “Orășel al Copiilor”, care cu siguranță ar bucura pe toată lumea: de la cel mic, până la cel mare.

Înțeleg că nu sunt bani pentru acesta! Că planurile autorităților incompetente se lovesc de timp și interese de partid. Ce nu știu cei care ne conduc este faptul că ai noștri copii, ai tuturor, nu înțeleg aceste aspecte. Ei știu că vine Moș Nicolae, Moș Crăciun, iar singurul lucru ce nu trebuie să lipsească este atmosfera specifică.

  

Dacă autoritățile iresponsabile nu știu că suntem în luna decembrie ( n.r. 2015) și nu găsesc o amărâtă sumă pentru “Orășelul Copiilor”, iar copiii, ce reprezintă viitorul municipiului, trebuie păcăliți, eu le dau un sfat: primarul Dumitru Pantazi câștigă in jur de 4000 lei pe lună, viceprimarul Axinte – 2.800 lei, administratorul public al Primărie Gică Zanet 6.000 de lei, consilierii locali câte 500 de lei lunar, cu toții să contribuie la bucuria amenajării acestui obiectiv.

Îi rog să se pună în locul celor mici! Chiar să îl roage pe moșul să le aducă și lor ceva.

Mai multă minte și înțelepciune le doresc eu să primească!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pașcănenii au sărbătorit Ziua Națională a României pe Facebook

Răzvan Grecu

Motherfucker de văcar!

Răzvan Grecu

Andrada Voicu: “Trebuie să ne ajutăm unii pe alții. La final vom plânge de fericire!”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site