NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Oprea NU DEMISIONEAZĂ: Nu sunt vinovat şi îmi voi continua activitatea în Guvern


Vicepremierul Gabriel Oprea a precizat luni, printr-un comunicat de presă, că nu este vinovat şi că îşi va continua activitatea în cadrul Guvernului, răspunzând astfel preşedintelui Klaus Iohannis care l-a sfătuit să demisioneze.

 

  

Ministrul de interne Gabriel Oprea sugerează, printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că sfatul preşedintelui Klaus Iohannnis ar avea legătură cu dorinţa sa de a schimba guvernul.

El spune că preşedintele l-a sfătuit într-adevăr să demisioneze, ca urmare a “modului în care a fost gestionată comunicarea” după accidentul în care Bogdan Gigină, poliţistul care deschidea coloana oficială a vicepremierului, a murit. El a mai spus însă că nu intenţionează să demisioneze, invocând faptul că este “nevinovat”.

Advertisements

“În cursul întâlnirii de la Cotroceni, din această seară, preşedintele Klaus Iohannis m-a sfătuit, într-adevăr, să iau în considerare varianta demisiei din Guvern, ca urmare a modului în care a fost gestionată comunicarea pe durata ultimelor zile. Consider că implicaţiile acestor declaraţii nu sunt instituţionale, ci exclusiv de natură politică”, se arată în comunicatul citat.

Advertisements

Oprea îl acuză pe Iohannis că sfatul său are legătură cu dorinţa de a schimba guvernul, adăugând că cel mai important în acest moment este derularea anchetei penale.

Citiți articolul complet pe MediaFax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Efecte miraculoase ale citricelor iarna: elimină depresia şi distrug celulele canceroase. Ce fruct eliberează masiv serotonina, hormonul fericirii

Redacția

Cauzele reale care au dus la izbucnirea celor două războaie mondiale. Ce a cauzat zeci milioane de vieţi irosite şi pagube de sute de miliarde de dolari

Redacția

Vom avea tichete de masă pe suport electronic

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site