RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Noi oferte pentru cei în căutarea unui loc de muncă! Vezi cine angajează (DOC)

Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Pașcani a publicat o nouă serie de locuri de muncă, atât în țară cât și în străinătate, prin rețeaua Eures.

Nu mai puțin de 1395 de oferte vin din țări precum Germania, Belgia, Marea Britanie, Norvegia și Suedia. De remarcat că cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în Spania, unde se caută municitori necalificați în agricultură.

Pentru Germania, la mare căutare sunt asistenții medicali de recuperare, generaliști și anesteziști, care vor susține interviul în vederea angajării, prin platforma skype.

  

Cei care vor să se angajeze în Pașcani, trebuie să știe că sunt oferte pentru agent vânzări, asistent manager, contabil, jurist,  specialist marketing,  – pentru studii superioare dar și confecționeri, dulgheri, sudori și zidari, unde se cer studii medii și experiență în domeniu. Dintre societățile care angajează la nivel local, enumerăm  Next Gen, Waincris, Proinvest Group și Markat Conf.

Vezi aici ofertele din Pașcani și din străinătate. Pentru mai multe detalii, contactați A.J.O.F.M Iași  – la telefon 0232/254578 sau la sediul agenției din str. Cucu, nr.1, Iași.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O copilă de 14 ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută de tatăl ei. Fata din județul Neamţ a fugit la o vecină ca să sune la 112

Redacția

Ziua internațională a dansului sărbătorită în piața Casei de Cultură

Răzvan Grecu

200 de copii, trimiși la mare de preotul Damaschin de la spitalul Cuza Vodă. Campanie umanitară pentru îndeplinirea visului

Redacția
Încarcă...