RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Oamenii străzii vor fi expulzați din Marea Britanie

Ministrul de Interne, Priti Patel publică noi măsuri mult mai dure care vor interzice intrarea infractorilor din UE în Marea Britanie, de la 1 ianuarie și vor elimina imigranții fără adăpost.

Măsurile se vor baza parțial pe faptul că Marea Britanie va păstra accesul la bazele de date penale europene, încă nu s-a ajuns însă la un acord asupra acestei chestiuni.

Potrivit regulilor UE, Marea Britanie poate împiedica intrarea infractorilor din țările europene numai dacă prezintă o amenințare gravă și actuală, scrie Daily Mail.

Noile măsuri vor depăși acest obstacol. Astfel, Ministerul de Interne va putea împiedica intrarea oricărei persoane condamnate la 12 luni sau mai mult de închisoare.

  

Măsurile, au fost introduse în Parlament pe 22 octombrie, nu se aplică celor patru milioane de cetățeni europeni care s-au înregistrat în cadrul sistemului de rezidență din Marea Britanie. Aceștia vor putea intra și ieși fără niciun fel de problemă.

În plus, reglementările vor permite Ministerului de Interne să expulzeze cetățenii UE care dorm pe stradă și care refuză ajutorul statului sau care comit infracțiuni precum cerșetoria.

evenimentuldeiasi.ro

Related posts

Avertisment al liderilor țigani:în 50 de ani noi vom fi majoritari

Redacția

Distracţie într-o ţară în război: zeci de ieşeni merg la schi în Bukovel, Ucraina. Preţuri la jumătate, condiţii bune

Redacția

Spitalul Municipal Pașcani va primi sub formă de donație un defibrilator extern automat

Marius Parteni
Încarcă...