RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice la Pașcani cu premii electrocasnice

Asociația Rorec și Primăria Pașcani organizează sâmbătătă, 27 aprilie, o nouă acțiune de colectare din campania „Locul deșeurilor nu e în casă”.

 Persoanele care doresc să scape de aparatele electrice vechi sau defecte o pot face în două puncte de colectare din municipiu și prin preluarea gratuită de la domiciliu, sediile firmelor sau instituțiilor între orele 09.00-16.00.  Punctele fixe de colectare sunt Primăria Pașcani și liceul tehnologic „Mihai Busuioc”.

  

 Pentru posesorii de echipamente grele sau voluminoase, serviciul de colectare de la domiciliu le stă la dispoziție la numărele de telefon 0765.622.140 și 0721.023.521.

 Deponenții pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre următoarele premii: 2 hote, 10 cafetiere, 10 mixere și 2 boilere. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 27 aprilie, ora 16.30, la Primaria Municipiului Pașcani, în prezența autorităților locale. Fiecare deponent va primi cupoane valorice pentru aparatele electrice mari întregi.

4 cupoane valorice de 10 lei vor primi pentru combine, vitrine și lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi și complete, și 2 cupoane valorice de 10 lei pentru mașini de spălat rufe și vase, uscător de haine, aparate de aer condiționat întregi și complete.Puteți folosi cupoanele valorice pentru orice tip de cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou.

 Asociația Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizație non-profit, formată din unsprezece dintre cei mai cunoscuți fabricanți europeni de aparatură electrocasnică prezenți pe piața din România.

Practic, RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică și se ocupă de toate activitățile necesare colectării, tratării, refolosirii, reciclării și recuperării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), asigurând, în același timp, eliminarea în siguranță și protecția mediului, în conformitate cu legislația europeană în domeniu.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un tânăr din Dumbrăvița și-a salvat tatăl din ștreang. Bărbatul este în comă de gradul III

Oana Cordoneanu

Sălile de sport din Pașcani și Târgu Frumos pe lista celor care vor găzdui refugiați

Marius Parteni

Casă incendiată în localitatea Buda

Redacția
Încarcă...