RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O fetiţă de 12 ani, muşcată de faţă de un câine, în Alba. Stăpâna animalului a făcut infarct şi a murit în urma şocului

Incident de-a dreptul şocant într-un sat din judeţul Alba. O fetiţă de 12 ani a fost muşcată de faţă de câinele unei vecine, la care se afla în vizită. În urma şocului suferit, femeia a făcut infarct şi a murit.

Totul s-a petrecut în satul Tăuţi, din comuna Metes. Stăpâna câinelui făcea săpun de casă, când a chemat o vecină să îi ceară părerea. Aceasta din urmă a venit împreună cu cele două nepoate. Una dintre ele a cerut voie să se joace cu câinele în padoc, însă în scurt timp, animalul a atacat-o.

Văzând faţa fetiţei plină de sânge, stăpâna patrupedului s-a grăbit să îi acorde fetei primul ajutor. S-a dus să aducă ceva să o şteargă pe fată de sânge. Panica şi sperietura i-au fost însă fatale. Femeia a suferit un infarct şi a murit pe loc.

Echipajul ambulanței, sosit de urgenţă, a resuscitat-o pe femeie zeci de minute, însă fără rezultat. De cealaltă parte, fetiţa a fost transportată la spital, în Târgu Mureş, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Nimeni nu înţelege cum de a devenit patrupedul, un câine din rasa Husky, agitat şi agresiv.

  

„Minora i-ar fi cerut femeii să îi permită să se joace cu câinele familiei, iar la un moment dat fetiţa a fost mușcată de câine de faţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar-şef Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba.

observatornews.ro

Related posts

Un român și-a ucis cu drujba iubitul octogenar din Milano, pentru că a fost părăsit

Redacția

Mai mulți români au primit deja mesajul de la Armată. Trebuie să sune urgent!

Redacția

Sodomeni: Bărbat decedat după ce a căzut de pe bicicletă

Marius Parteni
Încarcă...