RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorRegional

O fetiță de 11 ani de la o școală din apropierea Pașcaniului a murit după ora de sport

O elevă a Școlii Butea, în vârstă de 11 ani, a decedat astăzi după ce a ieșit de la școală. Acesteia i s-a făcut rău după ora de educație fizică. Din primele informații nu a participat la activități care să o supună la efort fizic, copiii fiind lăsați să se miște în voie.

Incidentul s-a produs în jurul orelor 13.00.

„La data de 14 decembrie, am fost sesizați despre faptul că o minoră din comuna Butea a leșinat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată minora, ulterior fiind constatat decesul acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, ne-au precizat reprezentanții IPJ Iași.

La fața locului au fost direcționate echipaje de la SMURD Târgu Frumos și Serviciul de Ambulanță Pașcani cu medic.

  

„Astăzi, la finalul programului școlar, unui copil, elev al Școlii Gimnaziale Butea, i s-a făcut rău, în vecinătatea unității de învățământ. Profesorii și conducerea școlii au sunat la 112 . În jurul orei 15.00, echipajul ambulanței care s-a deplasat la Butea a constatat decesul elevei.În acest moment, instituțiile abilitate analizează împrejurările în care s-a produs acest eveniment tragic. Inspectoratul Școlar Județean Iași transmite condoleanțe familiei pentru pierderea suferită” se arată într-un mesaj transmis de ISJ Iași.

Vom reveni cu amănunte!

Related posts

Primul „smart village” din România. Arată mai bine ca majoritatea orașelor din țară și i-a impresionat pe străini (VIDEO)

Redacția

Părinți din Conțești nemulțumiți de o decizie luată de conducerea școlii din Valea Seacă

Marius Parteni

Trei licitații pentru atribuirea unor proiecte pe fonduri europene, la Stolniceni-Prăjescu

Irina Gherasim
Încarcă...