NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O femeie şi doi bărbaţi au fost identificaţi de către poliţiştii păşcăneni, ei fiind bănuiţii de comiterea a două infracţiuni de furt din locuinţă

Amplă acţiune a poliţiştilor păşcăneni în cursul zilei de ieri. Aceştia au avut în vedere prevenirea şi combaterea infracţiunilor de furt din locuinţe, iar în această acţiune s-a produs şi identificarea, aducerea la cercetări şi luarea măsurilor legale faţă de cei care se sustrag de la cercetări.  

I.Felicia, de 78 ani, din municipiul Paşcani a fost prădată la data de 10.01.2014 de suma de o sută lei şi de două telefoane mobile din locuinţa. În urma faptei comise, A. Mihaela, de 31 ani, din Paşcani a fost identificată ca fiind persoana bănuită de comiterea faptei. De asemenea în urma investigaţiilor efectuate, privind furtul a o mie lei şi a mai multor bunuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 2600 lei, din locuinţa persoanei vătămate V.  Jenica, de 58 ani, din mun. Paşcani, faptă comisă în noaptea  de 26/27.06.2013, prin forţarea unei ferestre, au fost identificaţi  bănuiţii de comiterea faptei: B.Ciprian, de 20 ani şi P. N., de 17 ani, ambii din municipiul Paşcani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate, intervenind împăcarea între părţi, astfel că dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Paşcani, cu propuneri legale.

  

În aceeaşi acţiune au fost efectuate 9 controale în locurile de interes poliţienesc, fiind legitimate 35 persoane şi verificate 14 autovehicule. De asemenea au fost efectuate controale la 8 societăţi comerciale (magazine de bijuterii, case de amanet etc.). Urmare a acestor controale au fost identificate şi aduse la cercetări două persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţă. Au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, dintre care 1 la Legea 61/1991, 15 conform OUG 195/2002. Valoarea sancţiunilor aplicate  este de 2460 lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

PROIECT. Ce AMENDĂ riscă taximetriștii care REFUZĂ cursele

Redacția

Acțiuni ale polițiștilor din Pașcani în weekend

Redacția

Elevii sunt invitați să participe la concursul “Poliţist pentru o zi!”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site