NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O femeie din Târgu Frumos a ajuns la spital după o intoxicație voluntară cu medicamente

O femeie din judetul Iasi a ajuns de urgenta la spital dupa ce a luat o decizie care o putea costa viata. Pacienta a consumat, in mod voluntar, mai multe medicamente. Aceasta a ajuns la unitatea medicala suferind o intoxicatie medicamentoasa.

Medicii i-au acordat ingrijiri medicale si au internat-o pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere.De mentionat este faptul ca, in ultima perioada, la Unitatea de Primire Urgente au ajuns mai multe persoane care au incercat sa-si puna capat zilelor prin aceeasi metoda.

  

„La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta in varsta de 60 de ani, din judetul Iasi, localitatea Targu Frumos. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca femeia a suferit o intoxicatie medicamentoasa. Din informatiile pe care le avem, se pare ca acest incident a avut loc in mod voluntar, intrucat pacienta prezenta si sindrom depresiv. Aceasta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internata la Toxicologie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi supusa unor investigatii mai amanuntite si pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala”, precizeaza medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iasi.

 sursa www.bzi.ro

 

Advertisements

Related posts

Salariul mediu net din judeţ a ajuns la 1.700 de lei

Redacția

A fost găsit trupul fetiței înecate în râul Siret

Oana Cordoneanu

Întâmplare ca-n telenovele! Doi frați au vrut să trăiască o poveste de dragoste interzisă prin lege! Procurorii ieșeni au intervenit și i-au trimis în instanță!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site