RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

O bătrână de 90 de ani, din Iași, cu probleme de vedere, a băut antigel, după ce anul trecut băuse lichid de parbriz

O bătrânică de 90 de ani, din Iași, a fentat a doua oară moartea, după ce a băut antigel dintr-o sticlă, având impresia că este suc. Anul trecut, femeia a băut lichid de parbriz, după ce a confundat lichidul, crezând că este apă.

Fiul femeii este cel care a găsit-o de fiecare dată, căzută la pământ și a sunat ambulanța. De fiecare dată, femeia a supraviețuit, deși are o sănătate precară și o vârstă înaintată.

Purtător de cuvânt la Spitalul „C.I. Parhon” din Iași: Pacienta de 90 de ani este o supraviețuitoare. Femeia a fost adusă în stare gravă la spital de către familie, după ce a consumat aproximativ 20 de ml de Etilenglicol (n.r.- substanță conținută de antigel). Pacienta suferă de tulburări de vedere și, aflându-se singură acasă, a băut antigel, crezând că este suc. Totodată, pacienta are un grad crescut de afectare neurologică. A ajuns la Spitalul «C.I. Parhon» din Iași în stare gravă și a fost internată pe secția de Nefrologie. Starea pacientei a fost stabilizată și a făcut și o ședință de hemodializă.”

Anul trecut, femeia a trecut prin aceeași experiență, scrie bzi.ro.

Advertisements
  

Purtător de cuvânt la Spitalul „C.I. Parhon” din Iași: “Anul trecut, pacienta a ajuns la spital după ce a consumat lichid de parbriz. A fost exact aceeași situație ca cea de anul acesta. Făcându-i-se sete, a băut din prima sticlă pe care a zărit-o. Atât anul trecut, cât și în acest an, norocul său a fost că a fost găsită la timp de familie. În caz contrar, din cauza intoxicației și din cauza faptului că a avut o afectare severă, ar fi murit. Acum este în stare bună, iar în câteva zile ar putea fi externată. Din păcate, acesta nu este singurul caz de acest gen.”

observator

Related posts

De ce e bine să mâncăm măsline

Redacția

Alergia la ambrozie, pericolul care ne pândește în plină epidemie de coronavirus

Redacția

Începerea şcolii va aduce şi un număr mare de viroze la copii

Redacția
Încarcă...