RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Număr mare de pacienți în perioada 19 – 21 aprilie la Spitalul Municipal de Urgență. Multe persoane agresate!

Personalul medical din Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal de Urgență din Pașcani s-au confruntat cu o avalansă mare de pacienți în perioada 19 – 21 aprilie. În aceste zile s-au prezentat 137 de persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

De departe ziua cea mai grea a fost data de 21 aprilie, când personalul medical a avut de tratat 54 de pacienți. Cei care au ajuns în CPU s-au prezentat cu diferite simptome, de la indigestii, dureri abdominale, stări de amețeală, până la persoane agresate, chiar și cu plăgi tăiate. O parte dintre acestea au fost direcționate către unitățile medicale din Iași.

  

Spre exemplu o fetiță de 7 ani din Pașcani a fost adusă la spital având în genunchi un vârf de ac. Cum zona respectivă se infectase, fata a fost direcționată către secția de Pediatrie Iași de la Spitalul de Copii, pentru investigații amănunțite.

La Iași a mai ajuns un bărbat de 34 de ani din Pașcani și o fată de 10 ani din Sirețel. Bărbatul avea o plagă tăiată la gamba dreaptă, după ce s-a tăiat într-un geam. El a fost transportat la chirurgie plastică. Fata din Sirețel avea o fractură la mână provocată după ce a căzut pe un lemn.        

Un bărbat din Tătăruși a venit în prima zi de Paște la spital susținând că a fost bătut în noaptea de Înviere de către niște necunoscuți. Un altul din suburbia Lunca a ajuns și el la Compartimentul de Primiri Urgențe după ce a fost bătut. El prezenta un traumatism cranio-facial, iar ambii ochi erau vineți de la bătaia primită. Ambii au fost direcționați către Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Au existat și câteva cazuri în care unele persoane care au consumat alcool au căzut și au suferit leziuni.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Identificat după ce a furat dintr-un autoturism

Redacția

Polițiștii au crezut că e un hoț, dar era un îndrăgostit care a sărit pe geam

Redacția

Biciclistul accidentat pe o stradă din Lunca Pașcani, a murit la spital

Oana Cordoneanu
Încarcă...