NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

Nu trebuie să moară niciun bătrân pentru ca PFA Cojocaru să-și ia banul!

Patronul televiziunii Bit TV, Cătălin Cojocaru, arată din nou, dacă mai era nevoie, cât de mârlan poate fi. Mă acuză că mi-aș dori să moară bătrânii ca să iasă primar altcineva decât Dumitru Pantazi. Nu am spus niciodată așa ceva și nici nu mi-a trecut prin cap o asemenea enormitate.

 

 

  

Motivul e foarte simplu. Prețuiesc foarte mult viața și familia. Trecerea în neființă a unei persoane este o dramă ce nu poate fi descrisă în cuvinte, așa că doar un individ lipsit de empatie și umanitate ar putea gândi așa cum spune Cojocaru.

Mama mea are 76 de ani și nu l-a votat pe Pintilie și nici pe Pantazi. Nici nu a mers la vot. La fel ca şi tinerii, este scarbită de actuala clasă politică,  opinie cu care sunt întru totul de acord.

Între mine și tine există o mare diferență în a aprecia drepturile cetățeniilor. Eu am fost necondiționat alături de ei în scandalul ApaVital, în timp ce televiziunea ta a spus ca e vorba de o mână de pensionari expirați care în loc să-și mănânce pensia îndrăznesc să se implice în treburile urbei.

Nu i-am auzit pe cei din PSD să se lamenteaze de cum v-ați bătut joc de pensionari.

Iată ca Moțatu și Popa au obținut prima victorie în justiție împotriva ApaVital și a primarului Dumitru Pantazi. De apreciat, mai ales că au reușit fără sprijin avocăţesc și financiar. Ar trebui să le ceri scuze acum pentru cât i-ai oprimat mediatic la comanda PSD și ApaVital.

Declari sus și tare că prețuiești adevărul, dar îl scrii în funcție de cine dă banul. Te mândrești că ai votat primar un penal, în timp ce toți jurnaliștii din România spun că acest lucru este greșit. Bănuiesc că ceilalți nu au cunoscut dărnicia lui Dumitru Pantazi. Lor nu le-a cumpărat tipografie, doar ție. De aici și dragostea ta nețărmuită față de penal.

Pe final, ai uitat să spui banii încasați pe PFA Cătălin Cojocaru, de la politicieni în campania electorală. Chiar așa?  În ce te-ai autorizat domnule persoană fizică? În linșaj mediatic și pupături de funduri, e răspunsul meu!

Advertisements

Related posts

Pașcănenii au sărbătorit Ziua Națională a României pe Facebook

Răzvan Grecu

Scuze părinți, scuze elevi! Meritați mai mult bine!

Marius Parteni

Motherfucker de văcar!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site