RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

IPJ Iași: Două drumuri județene din zona Pașcani sunt blocate din cauza zăpezii viscolite (VIDEO)

Ninsoarea şi viscolul din ultimele ore au făcut ca pe mai multe porţiuni de drum din judeţul Iaşi să se circule în condiţii de iarnă. Drumul dintre localităţile Kogălniceni şi Oboroceni a fost închis, iar cel dintre Lespezi şi Sireţel era impracticabil din cauza stratului de zăpadă.

Astfel, cele două drumuri județene sunt blocate din cauza zăpezii.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să crească distanța de siguranță între vehicule, să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.

Celor care se deplasează către destinațiile unde vor petrece vacanța, le recomandăm să-și planifice din timp călătoria, luând în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum și să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic.

  

Reamintim faptul că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Drumul Lespezi – Sirețel

Publicată de Marian Grigoraș pe Duminică, 29 decembrie 2019

Video-drumul Lespezi-Sirețel

Related posts

În atenția persoanelor juridice din Lespezi!

Redacția

Tragedie la Oțeleni. Și-a salvat soția dar a murit intoxicat

Redacția

Şcoala în pandemie sub lupa elevilor din Stolniceni Prăjescu și Cozmești!

Redacția
Încarcă...