RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Noul ministru al Justiţiei vrea să închidă ”Editura Jilava”: ”Este un pic greu de explicat cum poţi să scrii trei, patru, cinci cărţi într-un an”


Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, marţi, că există un proiect de modificare a dispoziţiilor privind eliberarea condiţionată a deţinuţilor care au scris lucrări ştiinţifice, precizând că trebuie făcut ceva în această materie pentru a se ajunge la o situaţie normală.

  

 

Predecesorul meu a promis acest lucru şi există un proiect care se află în faza de avizare. Sigur, ca principiu, cred că trebuie făcut ceva în această materie astfel încât să ajungem la o situaţie normală. Dacă, să spunem, cuiva din mediul academic îi trebuie mult mai mult de un an ca să scrie o carte, oricât timp liber ai avea, cred că este un pic greu de explicat cum poţi să scrii trei, patru, cinci cărţi într-un an. Deci, înţeleg să preiau iniţiativa de la predecesorul meu şi să o susţin“, a declarat ministrul Justiţiei, Raluca Prună, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Ministrul Justiţiei a menţionat că nu poate preciza când vor apărea modificările legislative şi sub ce formă.

Citește articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mica Înţelegere, alianţa promiţătoare a României care a fost distrusă într-o singură zi

Redacția

FARSA anului în astronomie: ”Se află în spaţiu din 1989”

Redacția

Descoperire arheologică majoră: o barcă primitivă de pe Dunăre

Redacția
Încarcă...