NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noi zboruri de pe Aeroportul Suceava spre Dortmund şi Viena, anunţă preşedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că activitatea pe Aeroportul ‘Ştefan cel Mare’ ‘va reveni la normal’, după 1 iulie, când Tarom va relua zborurile cu 13 frecvenţe săptămânale şi a apreciat deschiderea zborului Wizz Air Suceava – Dortmund.

Flutur a precizat că zborul Suceava – Dortmund va fi operat din 3 august, în fiecare zi de luni şi vineri, aeronavele Airbus A320 vor ateriza la 16,10 şi vor decola de la Suceava la 16,40.

Preşedintele CJ Suceava a arătat că Dortmund, situat Landul Renania de Nord-Westfalia, cel mai mare oraş al Regiunii Ruhr, un important centru administrativ, comercial şi educaţional, clasificat ca Node City, se situează la mai puţin de 300 km distanţă de Bruxelles, Amsterdam şi Luxemburg, cu accesibilitate spre toate tipurile de transport şi infrastructură, iar pasagerii din aria de captare a Aeroportului Suceava au, astfel, o nouă posibilitate de călătorie, atât din punct de vedere turistic, cât şi pentru business.

‘Salut deschiderea unui nou zbor de pe Aeroportul ‘Ştefan cel Mare’. Suceava beneficiază, astfel, de o nouă conexiune către Germania şi vestul Europei. Avem, astfel, destinaţii noi în această vară. Demersurile noastre dau rezultate şi sperăm să putem anunţa şi alte curse. Tarom operează deja două curse săptămânale spre Bucureşti, miercuri şi vineri, urmând ca din 1 iulie să se revină la programul complet cu 13 frecvenţe pe săptămână. Ne aşteptăm la o evoluţie pozitivă a situaţiei, pentru a putea fi reluate şi celelalte destinaţii de la Suceava, spre Italia şi Anglia’, a spus Flutur.

  

Totodată, el a anunţat că, din 19 iunie, se reiau zborurile spre Memmingen, în fiecare luni şi vineri, din 3 iulie se introduce zborul Suceava – Viena, cu două frecvenţe pe săptămână, luni şi vineri, iar din 10 iulie, zborul direct spre Larnaca, în zilele de luni şi vineri.

RADIO IASI

Advertisements

Related posts

ANM a emis cod galben de ninsori si viscol in sudul, estul si nordul tarii, astazi si maine

Redacția

92 de cadre medicale de la Suceava, infectate. Asistentă: Se introduc cazuri de coronavirus peste pacienți sănătoși încă internați

Redacția

Anunţul extrem de important pentru toţi şcolarii! Ce se întâmpla cu structura anului şcolar

Redacția
Încarcă...