NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noi contre Clotilde Armand-PNL. Ce subiect a încins spiritele

Construirea unui complex educațional în cartierul Henri Coandă reprezintă noul motiv de ceartă între Clotilde Armand și consilierii generali ai PNL. Primarul Sectorului 1 acuză consilierii generali liberali de blocarea construcției, în timp ce aceștia pasează responsabilitatea către Nicușor Dan.

clotilde armand foto inquam photos george calin

Un nou scandal între Clotilde Armand și PNL FOTO: INQUAM PHOTOS

Potrivit primarului sectorului 1, centrul educațional a urma să cuprindă o creșă, grădiniță, școală, sală de sport și bazin de înot și ar rezolva problema aglomerației din mai multe școli din Sectorul 1. Pentru construirea centrului, Consiliul General al Municipiului București trebuie să adopte Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru a permite demararea construcției, însă consilierii PNL refuză introducerea PUZ-ului pe ordinea de zi.

Advertisements
  

„Pentru a putea demara această amplă investiție, este nevoie de adoptarea de către Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a Planului Urbanistic Zonal (PUZ). Proiectul de modificare a PUZ-ului Ansamblul ANL “Henri Coandă”- Drumul Nisipoasa a fost în dezbatere publică din iunie 2022, dar consilierii PNL refuză fără motiv introducerea lui pe ordinea de zi a CGMB.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un pandativ vechi de peste 40.000 de ani a fost descoperit în Polonia și este considerat cel mai vechi obiect de acest tip gravat de oameni

Redacția

Lista țărilor europene care au impus restricții pentru cetățenii români

Redacția

Povestea din spatele Wordle, jocul viral și în România, pentru care New York Times a plătit „o sumă din 7 cifre”: „Jocurile atât de intrinsec legate de natura umană sunt folosite astăzi să promoveze orice”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site