RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nici extremiștii nu doresc să se alieze cu Șoșoacă și Lazarus. SOS nu a fost primit în grupul „Suveraniști” din PE. Șoșoacă: „Am dat peste cap politica UE”

Partidul SOS România, condus de Diana Șoșoacă, nu va face parte din nouă facțiune în Parlamentul European, numită „Suveraniștii”, care ar urma să fie înființat de partidul german de extremă dreapta Alternativa pentru Germania (AfD). Lidera SOS România a afirmat că dacă vreun partid din acel grup vrea să fie „politically correct”, „eu nu am ce căuta în acel grup”.

Soșoacă după informația că SOS a fost respins de AfD: Fără compromisuri Foto: Arhivă

Soșoacă după informația că SOS a fost respins de AfD: Fără compromisuri Foto: Arhivă

Lidera SOS România, Diana Șoșoacă și Luis Lazarus nu au fost primiți în grupul „Suveraniști” din Parlamentul European, la care au încercat să adere, din cauza opoziției partidului german de exremă dreaptă Alternative fur Deutschland (AfD), potrivit unor surse de la Bruxelles și europarlamentarului AfD Cristine Andreson, notează G4Media.ro

  

Am avut o discuție cu cei de la SOS și am luat decizia în unanimitate să nu îi primim în grup. Aș prefera să nu discut motivele respingerii”, a declarat Anderson.

Lidera SOS România a afirmat că „dacă vreun partid din acest grup vrea să fie politically correct, eu nu am ce căuta în acel grup”.

Iată cum Diana Iovanovici-Șoșoacă și SOS România au ajuns să influențeze agenda politică UE!

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bugetul lui Biden include 2 miliarde de dolari pentru a contracara China

Redacția

Oana Țoiu (USR): Se împlinesc o sută de zile de când se aplică taxa pe boală. Poate fi eliminată mâine, în Parlament

Redacția

Șeful Aeroportului din Iași: Vom avea avioane pline imediat după reluarea zborurilor

Redacția
Încarcă...